Antena Meniu Search
x

A murit ucis de o bombă chimică făcută cu mâna lui!

Un tânăr de doar 25 de ani, din Sibiu, s-a închis în maşină şi a respirat moarte. În autoturism, era o cantitate uriaşă de substanţă toxică.

Vezi și

 A oprit motorul maşinii pe un câmp şi a lăsat la vedere un mesaj pentru trecători. Să nu deschisă uşa, că e pericol! Vaporii toxici puteau ucide pe loc şi alţi oameni.

Azi-dimineaţă, tatăl lui Sorin a venit să ia maşina. Pentru copilul său, nu se mai putea face nimic. El voia să moară. Singur. În tăcere, şi-a plănuit sfârşitul. A strâns o cantitate uriaşă de substanţă toxică. S-a izolat în maşină, iar bomba chimică l-a ucis.

Ar fi ajuns acolo aseară. După ce toată ziua ar fi petrecut cu prietenii, la un grătar. De Paşte, a stat şi cu familia. Către părinţii săi au fost şi ultimele sale gânduri. Pe tableta lăsată acasă le-ar fi scris să-l ierte pentru ce avea să facă.

Era vesel, respectuos şi muncitor. Lucra la o de firmă de componente auto. Cel mai probabil, de acolo a strâns substanţa care i-a devenit otravă pentru trup, cred apropiaţii. Nimeni nu ştie ce l-a făcut să-şi pună capăt zilelor. Prietenii ştiu că Sorin era îndrăgostit, dar n-ar fi avut probleme în relaţie.

Acum câteva zile, însă, scria pe facebook că-şi doreşte o lume mai bună. Şi posta fotografii cu un cer înstelat. Acolo unde avea să ajungă, după o moarte cumplită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » A murit ucis de o bombă chimică făcută cu mâna lui!