Antena Meniu Search
x

A patra ediţie a Maratonului Retezat

Peste 200 de alergători şi-au măsurat forţele la a patra ediţie a Maratonului Retezat.

Vezi și

 Peste 200 de alergători şi-au măsurat forţele la a patra ediţie a Maratonului Retezat. Grupaţi pe categorii în funcţie de experienţă, participanţii s-au întrecut pe potecile accidentate din munţi. La cea mai dificilă probă, alergătorii au avut de parcurs nu mai puţin de 37 de kilometri şi au urcat până la 2500 de metri altitudine.

Concurenţii au pornit pe trasee de lungimi diferite, dar la fel de dificile. Prietenii şi rudele i-au aplaudat de pe margine şi le-au transmis încurajări. Potecile pline cu urcuşuri abrupte i-au pus în dificultate pe alergători, însă n-au avut de ce să-şi facă griji.

Pe întreg traseul au fost prezente patru puncte de control ale salvamontiştilor. După o drumeţie rapidă pe traseul de 37 de kilometri, primii concurenţi au fost primiţi cu felicitări la linia de sosire.

Şi al doilea sosit a fost furat de o panoramă frumoasă, chiar când trebuia să sară peste nişte bolovani. La competiţie s-au înscris 200 de oameni.

Cei cu mai puţină experienţă au alergat pe distanţe mai scurte, de 14 şi 24 de kilometri. Mulţi au venit din diferite ţări, iar unii au concurat pentru copiii cu probleme de sănătate. Organizatorii pregătesc cea de-a cincea ediţie a maratonului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » A patra ediţie a Maratonului Retezat