Antena Meniu Search
x

Abandonat de tată în Ajun de Crăciun

La numai 11 ani, Toni a cunoscut fericirea deplină dar şi dezamăgirea cruntă. A fost părăsit de mamă pe când avea doar trei ani şi lăsat în grija unui asistent maternal.

Vezi și

La numai 11 ani, Toni a cunoscut fericirea deplină dar şi dezamăgirea cruntă. A fost părăsit de mamă pe când avea doar trei ani şi lăsat în grija unui asistent maternal. 

A stat acolo până luna trecută când tatăl lui a venit să reîntregească familia. După o lună însă l-a abandonat cu tot cu haine pe o bancă din Bârlad. Şi i-a provocat o rană sufletească ce nu se va vindeca niciodată.

Toni are 11 ani. Şi de opt ani nu şi-a mai văzut mama. A trăit cu un asistent maternal până luna trecută, când tatăl a decis să reîntregească familia.

Bucuria s-a trasnformat rapid în amintiri amare. Iubita tatãlui nu și l-a dorit pe Toni lângã ea aºa cã i-a cerut bãrbatului sã se descotoroseascã de el. Iar omul s-a conformat, fãrã sã se gândeascã o clipã la sufletul copilului. L-a adus în România cu tot cu bagaje și l-a abandonat pe o bancã.

Bãrbatul i-a lãsat câteva genți cu bagaje lângã el și actele într-o mânã. Toni a crezut cã tatãl lui a mers sã-și rezolve treburile și cã se va întoarce. Omul l-a lãsat în frig și fãrã alimente.

Individul a mers apoi la centrul de minori și, fãrã remușcãri, le-a povestit angajaților de acolo despre un copil care nu s-ar mai întelege cu pãrinții lui și care ar trebui sã fie luat în grijã. Dupã ore bune de stat în frig, bãiatul a fost gãsit.

Toni a rãmas acum la un centru de minori din Bârlad. Iar în seara asta nu îl așteaptã pe Moș Crãciun. Așteaptã o familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Abandonat de tată în Ajun de Crăciun