Antena Meniu Search
x

Abigail Bordaș a dispărut din nou. Fata de 13 ani ar fi îndrăgostită de tatăl său

Abigail Bordaș, fata de 13 ani care și-a atacat bunica cu un cuțit, înjunghiind-o în spate și lăsând-o într-o baltă de sânge a dispărut din nou.

Abigail Bordaș, fata de 13 ani care și-a atacat bunica cu un cuțit, înjunghiind-o în spate și lăsând-o într-o baltă de sânge a dispărut din nou.

Minora a plecat voluntar, la 11 decembrie 2018, în jurul orei 08:40, de la școala gimnazială din Oradea, ale cărei cursuri le frecventa.

Nu a mai revenit nici la școală, nici în Centrul de primire în regim de urgență pentru copilul abuzat, neglijat și exploatat Oradea, aparținând D.G.A.S.P.C. Bihor, unde se afla instituționalizată în baza unei măsuri de plasament în regim de urgență.

Mama lui Abigail, fetița de 13 ani care și-a înjunghiat bunica în apartamentul lor din Oradea, a declarat, pentru Observator, la ultima dispariție a fetei, că tânăra este îndrăgostită de tatăl ei și că între cei doi ar fi existat chiar relații intime.

Pe acelaşi subiect

"Există un dosar, la Poliție, pe penal, în care el (n.r - tatăl fetei) este acuzat de relație cu Abigail. Au fost probe, am avut martori și avem, și pentru faptul că el a întreținut relație cu Abigail", spune mama fetei.

Abigail Bordaș are aproximativ 1,60 m înălțime, 46 kg., faţă ovală, ochi căprui, păr șaten închis, ondulat, de lungime medie, constituție slabă, are un semn congenital la baza gâtului și o cicatrice pe claviculă, în partea stângă.

Abigail Bordaș era îmbrăcată la data dispariției cu o geacă verde, cu glugă, bluză crem, colanți negri și pantofi sport negru cu roz.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Stiri sociale » Abigail Bordaș a dispărut din nou. Fata de 13 ani ar fi îndrăgostită de tatăl său