Antena Meniu Search
x

Abonamentul la bere, o afacere tot mai profitabilă

Plătim lună de lună abonamente la telefonie, cablu TV sau utilităţi, dar cum ar fi să avem unul şi pentru bere sau vinuri? Este întrebarea la care mai mulţi antreprenori au găsit deja răspunsul şi au pus pe picioare servicii care ne pot trimite lună de lună o cutie plină cu băuturile preferate.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 23.01.2020, 22:18

Vezi și

Plătim lună de lună abonamente la telefonie, cablu TV sau utilităţi, dar cum ar fi să avem unul şi pentru bere sau vinuri? Este întrebarea la care mai mulţi antreprenori au găsit deja răspunsul şi au pus pe picioare primele servicii care ne pot trimite lună de lună, direct acasă, o cutie plină cu băuturile preferate.

"Conţine şase beri, avem acest thank you note şi apoi ajungem la câte două sticle din trei dintre cele mai recente sortimente de bere lansate în perioada respectivă". 

Cele mai noi sortimente de bere artizanală în combinaţii de arome neobişnuite pot ajunge lunar la noi acasă, prin curier. În cutie primim şi un set de cartonaşe cu informaţii suplimentare despre fiecare băutură în parte şi un ghid de degustare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Antreprenorii spun că berile care vin la pachet nu se găsesc în magazine. Un "abonament" lunar costă între 100 şi 200 de lei. Există şi opţiunea de plată în avans pentru un an întreg. În acest caz, preţul ajunge la aproximativ 1500 de lei. 

În cazul celor mai multe astfel de servicii, abonamentele se pot face în prima jumătate a lunii. Odată abonaţi, coletul ar trebui să ajungă la uşa noastră în următoarele două săptămâni. 

La un calcul simplu aflăm că, în funcţie de furnizor şi băutura aleasă, într-un an putem ajunge să degustăm chiar şi 100 de sortimente. 

Afacerea inovatoare nu convinge însă pe toată lumea

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Abonamentul la bere, o afacere tot mai profitabilă