Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ei sunt noii absolvenţi ai Școlii de agenţi de poliţie din Câmpina. Peste 1500 de tineri au devenit de azi polițiști (Foto)

Emoții mari pentru elevii Școlilor de agenți de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca. Azi, 1.244 de tineri au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" şi 292 au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca, intrând în structurile Poliţiei Române.

de Redactia Observator

la 01.11.2018 , 17:48

Emoții mari pentru elevii Școlilor de agenți de poliție din Câmpina și Cluj-Napoca. Azi, 1.244 de tineri au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" şi 292 au absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca, intrând în structurile Poliţiei Române.

Noii absolventi ai Scolii de agenti de politie Vasile Lascar Campina

Cei peste 1.500 de absolvenţi ai şcolilor de agenţi de poliţie din Câmpina şi din Cluj-Napoca au intrat în structurile Poliţiei Române, cei mai mulţi la ordine publică şi rutieră.

Articolul continuă după reclamă

Repartizarea acestora s-a făcut în ordinea descrescătoare a mediilor de absolvire, dar şi în funcţie de opţiunile lor.

Pe acelaşi subiect
Absolventa a Scolii de agenti de politie Vasile Lascar Campina

Potrivit Poliției Române, cele mai mari medii de absolvire, 9.83, le-au avut agentul de poliție Mădălina Crîșmariu și agentul de poliție Denis-Ionuț Mirulescu, ambii absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina.

Absolventa a Scolii de agenti de politie Vasile Lascar Campina

Prezent la ceremonia de absolvire a elevilor Școlii "Vasile Lascăr", inspectorul general al Poliţiei Române, chestor general de poliţie Ioan Buda, i-a felicitat pe cei mai tineri poliţişti şi le-a urat mult succes.

Peste 1200 de elevi au absolvit azi Scoala de agenti de politie Vasile Lascar Campina

"Intraţi în instituţie în anul Centenarului Marii Uniri, lucru ce are o simbolistică aparte, urmând să duceţi mai departe tradiţia Poliţiei Române de garant al respectării legilor, drepturilor fundamentale şi a ordinii sociale. Mulţumesc familiilor dumneavoastră, care v-au încurajat şi susţinut în alegerea pe care aţi făcut-o, aceea de a fi poliţişti. Îi asigur că Poliţia Română este pregătită pentru integrarea şi protejarea voastră, pentru asigurarea condiţiilor de muncă şi eficientizarea activităţii”, le-a transmis absolvenţilor şeful Poliţiei Române.

290 de elevi au absolvit Scoala de agenti de politie din Cluj-Napoca

La ceremonia de absolvire de la Școala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" din Cluj-Napoca, elevii au încins o horă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Ştiri sociale » Ei sunt noii absolvenţi ai Școlii de agenţi de poliţie din Câmpina. Peste 1500 de tineri au devenit de azi polițiști (Foto)