Antena Meniu Search
x

Absolvenţii IMA, la evaluare

Dimineaţă - ştiri, la prânz - transmisiuni în direct, seara - informaţii meteo! Aşa arată o zi normală pentru un cursant de la Intact Media Academy. Doar că, după trei luni de studiu intens, urmează examenul de absolvire. Cea mai recentă generaţie de cursanţi a făcut faţă acestei provocări chiar azi.

Vezi și

Timp de trei luni de zile a învăţat de la cei mai buni specialişti media pentru şansa ca, într-o zi, să schimbe sala de curs cu studioul de ştiri.

Dar nu este de ajuns pentru a reuşi. Încă va trebui să mai stea în preajma trainerilor pentru a fura secretele meseriei. Meserie grea. Provocări multe. Andreea nu a fost singura care a trebuit să facă faţă emoţiilor.

Alţii au renunţat la ţinuta tradiţională a prezentatorilor de ştiri. Nu ca să inoveze, ci ca să se simtă în largul lor.

S-au străduit şi s-au descurcat, pentru că au constatat că munca intensă şi perseverenţa sunt răsplătite. Sergiu Cora, Daniel Călin şi Berta Popescu - absolvenţi ai Intact Media Academy - sunt exemple vii ale acestui fapt.

Aşa că, dacă vă doriţi să deveniţi reporteri de bază ai redacţiei nostre de ştiri, nu trebuie decât decât să se înscrie pe intactmediaacademy.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Absolvenţii IMA, la evaluare