Antena Meniu Search
x

Acces în sala de fitness, doar cu recomandarea medicului

Cazul dramatic al lui Gabriel Cotabiţă poate schimba legea. Românii nu vor mai putea practica sport în sălile de fitness fără aviz medical, spune ministrul sănătăţii

Vezi și

Cazul dramatic al lui Gabriel Cotabiţă poate schimba legea. Românii nu vor mai putea practica sport în sălile de fitness fără aviz medical, spune ministrul sănătăţii

Cine va dori să facă mişcare într-o sală de fitness, va trebui să se prezinte cu un aviz de la medic, care să ateste că e apt pentru exerciţii fizice. Şi regulile din săli s-ar putea schimba. Ministrul Sănătăţii doreşte în fiecare centru de fitness un defibrilator şi un medic.

Reporterii Observator au demonstrat că sunt cazuri când recepţionerii sălii de fitness joacă şi rol de intructor. Bineînţeles, neacreditat.

Pornind de la cazul lui Gabriel Cotabiţă, problema ajutorului de urgenţă în sala de sport a fost dezbătută de guvern.

La spitalul Floreasca medicii care îl tratează pe Gabriel Cotabiţă sunt rezervaţi în declaraţii. Ieri artistul a fost suspus unei traheotomii. Operaţie făcută pacienţilor aflaţi în stare critică şi care sunt ajutaţi de aparate să respire, mai mult de o săptămână.

Familia artistului a decis de la început să-şi trăiască drama cu discreţie. Cele trei fiice, iubita şi mama artistului sunt mereu alături de el şi se roagă pentru un miracol.

Cotabiţă este îngrijit acum de o echipă multidisciplinară de medici, care îl evaluează permanent. Starea cântăreţului râmâne în continuare stabilă, dar gravă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri sociale » Acces în sala de fitness, doar cu recomandarea medicului