Antena Meniu Search
x

BMW distrus în impactul cu o ambulanță, în București

Accident rutier sub podul Mihai Bravu din București. Un BMW a intrat în coliziune cu o ambulanță ce transporta două paciente, după care a ajuns pe linia de tramvai 1. Circulația în zona a fost paralizată.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 05.03.2020, 09:58

Accident rutier sub podul Mihai Bravu din București. Un BMW a intrat în coliziune cu o ambulanță ce transporta două paciente, după care a ajuns pe linia de tramvai 1. Circulația în zonă a fost paralizată.

Impactul s-a produs joi dimineața, în jurul orei 08.30, la intersecția Splaiului Unirii / Calea Văcărești, sub podul Mihai Bravu.

Conducătorul unei ambulanțe SABIF în vârstă de 44 de ani, care se deplasa pe Șos. Mihai Bravu dinspre Calea Vitan către Piața Sudului cu sistemele acustice și luminoase în funcțiune, când a ajuns la intersecția Splaiul Unirii cu Calea Văcărești, a intrat în coliziune cu un autovehicul care se deplasa pe Splaiul Unirii dinspre Timpuri Noi către Calea Vitan Bârzești.  

Accident Mihai Bravu București

Două paciente care se aflau in ambulanță au fost rănite ușor în urma accidentului. Circulația tramvaielor a fost restricționată dinspre Piata Sudului către Calea Vitan. 

Conducătorii auto au fost testați, rezultatele fiind zero.

Accident Mihai Bravu București

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » BMW distrus în impactul cu o ambulanță, în București