Antena Meniu Search
x

Accident cu 17 RĂNIȚI la Timișoara. 12 persoane au fost transportate la spital

Momente teribile în faţă Spitalului de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara. 17 oameni au fost răniţi, după ce o autocisternă a izbit violent un tramvai aflat în mers

Momente teribile în faţă Spitalului de Copii Louis Ţurcanu din Timişoara. 17 oameni au fost răniţi, după ce o autocisternă a izbit violent un tramvai aflat în mers.

UPDATE 1: 17 oameni au fost răniţi, majoritatea uşor, după ce s-au prăbuşit de pe scaune ori au căzut din picioare în momentul accidentului. Niciun copil nu se regăseşte inte victime, însă printre răniţi se află şi vatmanul tramvaiului.

UPDATE 2: „Tramvaiul a fost destul de avariat în urmă impactului. În momentul de faţă circulaţia este încă blocată, fiind posibil să fie reluată într-o ora. Garnitură va fi remorcată şi retrasă în depou„, au declarat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentanţii RATT.

UPDATE 3: Şoferul autocisternei care a provocat accidentul are 40 de ani şi s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Atât conducătorul auto, cât şi vatmanul au fost testaţi de poliţişti, iar aparatul etilotest a arătat că niciunul nu băuse.

UPDATE 4: În jurul orei 14.00 a fost reluat traficul rutier, dar și cel al tramvaielor, pe artera din fața Spitalului de Copii Louis Țurcanu din Timișoara.

Aceştia erau călători în garnitură lovită de autocisternă. În urmă impactului, oamenii care erau în tramvai au căzut claie peste grămadă şi s-au lovit.

Mai multe ambulanţe au intervenit pentru a prelua răniţii că să-i transporte la spital pentru îngrijiri şi investigaţii.

E vorba de conducătorul unei autocisterne care a efectuat manevră de întoarcere în faţă spitalului Louis Ţurcanu fără să se asigure, intrând în coliziune cu tramvaiul 1, care circulă dinspre Calea Brediceanu spre Bulevardul Republicii. În urmă accidentului mai mulţi pasageri din tramvai au acuzat răni, fapt pentru care au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale” a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Drăghicioiu, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş.

Traficul pe stradă Iosif Nemoianu, din faţă Spitalului de Copii Louis Ţurcanu este blocat.

"O autobasculantă s-a ciocnit cu un tramvai iar în urma impactului 19 persoane au fost rănite dintre care 16 au fost transportate cu ambulanțele la spital, iar trei au refuzat internarea. Nu a fost niciun deces și nu a fost nevoie nici de descarcerare", a declarat și  maior Mihai Vâscu, din cadrul ISU Banat.

Sursă: opiniatimișoarei.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Accident cu 17 RĂNIȚI la Timișoara. 12 persoane au fost transportate la spital