Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ACCIDENT cumplit la Drajna! Doi oameni AU MURIT și cinci sunt răniți după ce un Logan a intrat pe contrasens și s-a izbit de un microbuz (VIDEO)

Doi oameni au murit și cinci sunt răniți după ce un Logan a intrat pe contrasens și s-a izbit cu un microbuz, la Drajna.

de Redactia Observator

la 08.11.2017 , 20:02

Doi oameni au murit și cinci sunt răniți după ce un Logan a intrat pe contrasens și s-a izbit cu un microbuz, la Drajna.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers ale DN21, din cauza unui accident rutier care a avut loc în localitatea Drajna Nouă, judeţul Călăraşi, în care au fost implicate două autoturisme.

Cauza producerii a fost intrarea pe contrasens, iar în urma incidentului au rezultat 2 persoane decedate şi alte 5 rănite.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Logan se aflau teri persoane, dintre care două au decedat, iar a treia a fost transportată la spital. Din microbuz, în care se aflau patru persoane, una singură a suferit politraumatisme, fiind în afara oricărui pericol.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » ACCIDENT cumplit la Drajna! Doi oameni AU MURIT și cinci sunt răniți după ce un Logan a intrat pe contrasens și s-a izbit de un microbuz (VIDEO)