Antena Meniu Search
x

Accident groaznic la Mogoşoaia. O familie întreagă a zburat prin parbriz, un băieţel de 7 ani a murit pe loc. Tatăl, care era la volan, băuse

Accident cumplit la Mogoşoaia. Un şofer băut a intrat pe contrasens deşi era în maşină cu toată familia: cei doi copii şi soţia. Maşina lor s-a izbit frontal cu un autoturism care circula regulamentar. 

Vezi și

Accident cumplit la Mogoşoaia. Un şofer băut a intrat pe contrasens deşi era în maşină cu toată familia: cei doi copii şi soţia. Maşina lor s-a izbit frontal cu un autoturism care circula regulamentar. Impactul a fost atât de violent încât cu toţii au zburat prin parzbriz.  Băieţel de 7 ani a murit pe loc, iar celălalt copil e şi el la spital, la fel şi alte 4 persoane.

Nenorocirea s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. Iar impactul dintre cele două autoturisme a fost atât de puternic încât toţi cei 4 pasageri care se aflau în maşina care a ajuns pe contrasens au fost proiectaţi prin geamuri. 

Şoferul de 36 de ani, soţia şi doi copii minori. Pentru băieţelul de 7 ani nu s-a mai putut face nimic. 

Bărbatul din imagini este unchiul băieţelului care a pierit pe loc în impact. Este în stare de şoc. A venit într-un suflet la locul tragediei, alături de mai multe rude, când a aflat ce s-a întâmplat. 

La locul accidentului, salvatorii au ajuns cu mai multe autospeciale, iar intervenţia de descarcerare de pompierilor nu a fost deloc uşoară.

Răniţi grav, cei 3 membri ai familiei au fost transportaţi la spitale din Capitală. De ajutorul medicilor au avut nevoie şi pasagerele din autoturismul care circula regulamentar. Ambele au fost transportate la spitalul Elias. Din fericire, starea lor este stabilă. 

Poliţiştii au stabilit că şoferul care ar fi provocat accidentul s-a urcat băut la volan.

A fost deschisă o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor tragediei şi un dosar penal ucidere şi vătămare corporală din culpă

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accident groaznic la Mogoşoaia. O familie întreagă a zburat prin parbriz, un băieţel de 7 ani a murit pe loc. Tatăl, care era la volan, băuse