Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Dâmboviţa, după ce un porc mistreţ de peste 100 de kilograme a sărit prin parbriz, în maşina unui tânăr

Un tânăr de 24 de ani, din Conţeşti, Dâmboviţa, a ajuns în stare gravă la spitalul Floreasca din Bucureşti, după un accident bizar.

de Cristian Ionescu

la 11.11.2019 , 23:52

- Observator.tv

Un tânăr de 24 de ani, din Conţeşti, Dâmboviţa, a ajuns în stare gravă la spitalul Floreasca din Bucureşti, după un accident bizar.

În timp ce mergea cu maşina spre casă, un porc mistreţ i-a sărit direct în parbrizul maşinii, pătrunzând în interiorul autoturismului şi rănindu-l grav pe şofer.

Tânăr în stare gravă, după ce i-a intrat un mistreţ în maşină, prin parbriz

Articolul continuă după reclamă

Accident grav, cum rar se întâmplă pe șoselele din România. Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital după ce un porc mistreț, de peste 100 de kg, i-a sărit în mașină, în mers. Șoferul este destul de grav rănit, iar animalul a murit în urma impactului.

Accidentul s-a petrecut, în comuna dâmbovițeană Conțești, chiar la baza unui pod. Porcul mistreț i-a sărit practic în mașină, prin parbriz șoferului.

În urma impactului, animalul a murit, iar șoferul, un tânăr de 24 de ani, a fost transportat la Spitalul Floreasca din Bucureşti, în stare gravă. Cel mai probabil, bărbatul a fost rănit de animalul care s-a zbătut în chinuri.

Polițiștii au demarat cercetările la fața locului.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Accident grav în Dâmboviţa, după ce un porc mistreţ de peste 100 de kilograme a sărit prin parbriz, în maşina unui tânăr