Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Dolj. O tânără de 23 a fost la un pas de moarte, după ce s-a lovit frontal de un TIR. Șoferul autocamionului a resuscitat-o pe loc

O tânără a fost la un pas de moarte, în localitatea Pieleşti, din Dolj, după ce a fost implicată într-un grav accident rutier. Fata de 23 de ani se pare că nu a adaptat viteza autoturismului pe care îl conducea la condiţiile de trafic şi a ajuns brusc pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un TIR.

de Redactia Observator

la 01.08.2018 , 11:48

O tânără a fost la un pas de moarte, în localitatea Pieleşti, din Dolj, după ce a fost implicată într-un grav accident rutier. Fata de 23 de ani se pare că nu a adaptat viteza autoturismului pe care îl conducea la condiţiile de trafic şi a ajuns brusc pe contrasens, unde s-a lovit frontal de un TIR. Chiar dacă şoseaua respectivă este prevăzută cu separatoare de sens, nenorocirea s-a petrecut pe un scurt tronson unde aceastea lipsesc.

Urmările impactului deosebit de violent vorbesc de la sine. Tânăra care ar fi provocat accidentul gonea pe drumul ce leagă oraşul Balş de Craiova, spune celălalt şofer implicat. Într-o curbă a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens, unde s-a oprit în tirul care circula regulamentar.

Totuşi, manevrele bărbatului de 51 de ani i-au salvat, pentru moment, viaţa tinerei. Deşi a rămas încarcerată în mormanele de fiare, a fost conştientă şi a putut comunica cu salvatorii ajunşi la faţa locului. În cele din urmă a fost dusă la spital, însă va trebui să dea socoteală poliţiştilor.

Vezi și

Atât pentru autorităţi, cât şi pentru localnici zona este cunoscută ca fiind una extrem de periculoasă şi predispusă accidentelor rutiere. Tocmai de aceea, aproape întreaga porţiune de drum are separatoare de sens. Neşansa a făcut însă ca tocmai în locul în care s-a produs coliziunea de aseară acestea să lipsească.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Accident grav în Dolj. O tânără de 23 a fost la un pas de moarte, după ce s-a lovit frontal de un TIR. Șoferul autocamionului a resuscitat-o pe loc