Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tragedie evitată în ultima clipă, pe o şosea din judeţul Braşov. Un şofer a intrat pe contrasens, în maşină s-au auzit strigăte de disperare (Video)

O tragedie a fost evitată în ultimul moment, pe o şosea în Codlea, judeţul Braşov. Un bărbat a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a pătruns pe contrasens.

de Redactia Observator

la 22.07.2018 , 18:06

- Sursă: Facebook/Ionica Nechifor

O tragedie a fost evitată în ultimul moment, pe o şosea în Codlea, judeţul Braşov. Un bărbat a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a pătruns pe contrasens. Ca prin minune, şoferul a trecut la limită prin faţa unui TIR.

Doar o fracţiune de secundă a făcut diferenţa între viaţă şi moarte pe o şosea din judeţul Braşov, în urmă cu puţin timp. Un şofer a pierdut controlul autoturismului într-o curbă şi a fost gata să se izbească puternic de un TIR. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Pe carosabilul umed, bărbatul a pătruns pe contrasens şi a tăiat calea unui TIR, la foarte mică distanţă, înainte de a ieşi de pe şosea.

Şoferul a evitat ca prin minune un accident. Întreaga scenă a fost filmată, cel mai probabil de pasagerul din dreapta. În filmare se aud strigăte de disperare ale unei femei, în momentul în care maşina se apropie tot mai mult de mastodont.

Din fericire, nu au existat victime.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri sociale » Tragedie evitată în ultima clipă, pe o şosea din judeţul Braşov. Un şofer a intrat pe contrasens, în maşină s-au auzit strigăte de disperare (Video)