Antena Meniu Search
x

Accident grav în București. Un motociclist a ajuns la spital cu brațele rupte, după ce șoferul unei mașini nu s-a asigurat

Grav accident rutier aseară în cartierul Militari din Capitală. Şoferul unui autovehicul care aparţinea unei firme de catering nu s-a asigurat corespunzător atunci când a vrut să întoarcă şi a tăiat calea unui motociclist care circula regulamentar pe bulevardul Iuliu Maniu.

Vezi și

Grav accident rutier, aseară, în cartierul Militari din Capitală. Şoferul unui autovehicul care aparţinea unei firme de catering nu s-a asigurat corespunzător atunci când a vrut să întoarcă şi a tăiat calea unui motociclist care circula regulamentar pe bulevardul Iuliu Maniu.

În urma impactului, bărbatul de pe motor, angajat al unei firme de pază, a suferit răni grave: a fost transportat de urgenţă la spital, cu braţele rupte şi cu un picior luxat.

La sosirea poliţiştilor şoferul vinovat era în stare de şoc, iar la locul accidentului au venit mama şi iubita acestuia. Bărbatul a fost dus la Poliţie şi i-a fost reţinut permisul de conducere.

Atât autoturismul, cât şi motorul care aparţine firmei de pază au fost serios avariate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Accident grav în București. Un motociclist a ajuns la spital cu brațele rupte, după ce șoferul unei mașini nu s-a asigurat