Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav de circulaţie în Piteşti

Un tânăr din Piteşti şi-a condus cel mai bun prieten spre moarte. A mers cu viteză atât de mare încât i-a fost imposibil să mai controloze bolidul pe care îl primise cadou de la părinţi, în urmă cu doar câteva luni. Într-o intersecţie, a spulberat un stâlp.

de Redactia Observator

la 22.04.2014 , 16:32

 Într-o intersecţie, a spulberat un stâlp. Tinerii au ajuns împreună la spital. Acolo, pasagerul din dreapta a mai trăit doar o jumătate de oră. A murit în braţele medicilor. Împlinise, nu demult, 18 ani.

Îi cunoştea pe cei doi băieţi care, în urmă cu doar câteva minute, goneau cu maşina pe un bulevard din Piteşti. Cei doi tineri erau prieteni din copilărie. Şoferul avea nouăsprezece ani. El a supravieţuit. Cel care stătea în dreapta lui îşi sărbătorise, de curând, majoratul.

Adineauri, a fost parcă în altă viaţă. Înainte ca cei doi tineri să ruleze cu peste o sută de kilometri pe oră, într-o intersecţie, un bolid cu prea mulţi cai putere. Automobilul le-a scăpat de sub control şi a spulberat un stâlp.

Vezi și

Maşina va fi supusă unei expertize pentru ca poliţiştii să afle viteza exactă cu care circula maşina. Dar şi motivul. Tinerii ar fi participat la o cursă chiar în centrul oraşului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Accident grav de circulaţie în Piteşti