Antena Meniu Search
x

Accident grav in Constanta. O fetita s-a stins, iar parintii si-au cautat dreptatea singuri!

In loc sa se pregateasca pentru Invierea Domnului, doi parinti din Constanta trebuie sa-si duca fiica pe ultimul drum. Micuta de 11 ani si-a gasit sfarsitul sub rotile unei masini. La locul tragediei, s-au adunat sute de rude si vecini care au incercat sa-si faca singuri dreptate

Vezi și

Sute de oameni s-au strans in jurul fetei. In timp ce medicii se chinuiau sa o tina in viata, mascatii incercau sa tina in frau multimea furioasa. “Copilul a fost gasit in stop-cardiorespirator. s-au inceput maneverele de resuscitare, dupa aproximativ 25 de minute s-a obtinut puls”, a declarat medicul SMURD, Andreea Rasnonean.

Asa ca, medicii au urcat-o repede in ambulanta, dar n-au putut pleca spre spital, pana cand mascatii nu i-au dat la o parte pe oamenii furiosi. Pe drum spre spital starea fetei s-a inrautatit. “Pacienta a reintrat in stop- cardiorespirator si din pacate, ireversibil la manevrele de resuscitare. Copilul prezenta trauma craniana, toraco- abdominala si de membre inferioare”, a mai precizat medicul SMURD.

Totusi tanarul de 21 de ani care a lovit-o pe copila cu masina n-are nicio vina, spun politistii. “Accidentul s-a produs pe fondul traversarii pe loc nepermis a minorului coroborata cu nesupravegherea acestuia de catre parinti”, a mentionat Ciprian Sobaru, de la Serviciul Rutier Constanta.

Rudele si vecinii fetei au facut scandal si la spital. Ca sa-i linisteasca, politistii din trupele de interventie au fost nevoiti sa scoata armele din dotare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accident grav in Constanta. O fetita s-a stins, iar parintii si-au cautat dreptatea singuri!