Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în Teleorman, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-o casă. O tânără a ajuns în stare gravă la spital

O tânără a ajuns în stare gravă la spital, iar alte două persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau a intrat într-o casă din localitatea Crîngu, județul Teleorman.

de Monica Palade

la 09.02.2021, 09:01

Vezi și
  • Trei tineri au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a intrat într-o casă
  • În mașină, oamenii legii au găsit mai multe sticle de alcool

Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și a ajuns într-o casă, după ce a rupt un cap de pod și două porți de metal. Accidentul a avut loc luni seara.

Alături de el în mașină se mai aflau doi tineri, o fată pe scaunul din dreapta și un băiat pe bancheta din spate. Toți trei au ajuns la spital, tânăra fiind în stare gravă. 

Au consumat alcool înainte de impact

Oamenii legii veniți la locul accidentului au descoperit că în mașină mirosea a alcool și se aflau mai multe sticle cu băutură.

Cercetările continuă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

În urmă cu doar câteva zile, tot în județul Teleorman, a avut loc un accident mortal, după ce un Ford s-a făcut praf într-un cap de pod. Impactul a fost atât de violent, încât pasagerul din dreapta, un bărbat de 54 de ani, a murit pe loc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Accident grav în Teleorman, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-o casă. O tânără a ajuns în stare gravă la spital