Video

Accident grav în Teleorman, după ce un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-o casă. O tânără a ajuns în stare gravă la spital

De Monica Palade.
Publicat: 09.02.2021, 09:01.
Actualizat: 09.02.2021, 09:01

O tânără a ajuns în stare gravă la spital, iar alte două persoane au fost rănite, după ce mașina în care se aflau a intrat într-o casă din localitatea Crîngu, județul Teleorman.

Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului și a ajuns într-o casă, după ce a rupt un cap de pod și două porți de metal. Accidentul a avut loc luni seara.

Alături de el în mașină se mai aflau doi tineri, o fată pe scaunul din dreapta și un băiat pe bancheta din spate. Toți trei au ajuns la spital, tânăra fiind în stare gravă.

Au consumat alcool înainte de impact

Oamenii legii veniți la locul accidentului au descoperit că în mașină mirosea a alcool și se aflau mai multe sticle cu băutură.

Cercetările continuă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul.

În urmă cu doar câteva zile, tot în județul Teleorman, a avut loc un accident mortal, după ce un Ford s-a făcut praf într-un cap de pod. Impactul a fost atât de violent, încât pasagerul din dreapta, un bărbat de 54 de ani, a murit pe loc.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.