Antena Meniu Search
x

Accident grav la cativa kilometri de statiunea Predeal: Doi tineri au murit

Doi tineri si-au pierdut vietile intr-un cumplit accident rutier, la cativa kilometri de statiunea Predeal. Masina in care se aflau a fost spulberata pe contrasens, dupa ce soferul a incercat o depasire riscanta pe carosabilul umed.

Vezi și

Impactul violent l-a ucis pe loc si a bagat-o in coma pe prietena lui, pasagera pe scaunul din dreapta. Din pacate, medicii nu au reusit sa o stabilizeze.

In urma impactului, ea a fost aruncata de pe scaunul din dreapta, picioarele i-au ramas blocate sub bord si spatele i s-a proptit de stalpul dintre portiere.

Langa masina, un echipaj de medici a declarat decesul tanarului de la volan, dupa minute intregi de manevre de resuscitare. Si inima fetei s-a oprit in scurt timp, iar medicii s-au grabit sa o urce in ambulanta ca sa poata sa incerce sa o reporneasca.

Dupa inca o ora de eforturi, medicii au fost nevoiti sa declare al doilea deces. Cei doi mergeau la Predal. La doar cativa kilometri distanta de intrarea in statiunea, exasperat de traficul bara la bara, tanarul s-a angajat intr-o depasire riscanta. Masina a inceput sa derapeze pe soseaua umeda.

Fara sa aiba timp sa reactioneze, celalalt sofer a fost lovit in plin. A scapat cu rani usoare.

Din cauza accidentului, traficul in zona s-a desfasurat cu dificultate pana cand cele doua masini au fost indepartate de pe carosabil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Accident grav la cativa kilometri de statiunea Predeal: Doi tineri au murit