Antena Meniu Search
x

Accident grav pe DN1! Cel puţin cinci răniţi, dintre care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit la Sinaia

Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs duminică pe drumul naţional 1, la intrarea în oraşul Sinaia, unde un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt autoturism.

UPDATE ora 14:00 Cinci persoane, între care doi copii, au fost rănite într-un accident produs duminică pe drumul naţional 1, la intrarea în oraşul Sinaia, unde un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt autoturism. 

Iniţial, ISU Prahova anunţa că trei persoane au fost rănite.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul s-a produs la intrarea în staţiunea Sinaia dinspre Ploieşti, în zona fostei fabrici Mefin, unde un autoturism a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt autoturism care circula regulamentar.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că în cele două autovehicule se aflau şapte persoane. Două dintre victime sunt copii, a precizat sursa citată.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Accident grav pe DN1! Cel puţin cinci răniţi, dintre care doi copii, după ce două maşini s-au ciocnit la Sinaia