Antena Meniu Search
x

Accident grav la Viștea de Jos, în Brașov, un tânăr de 21 de ani a murit

Un accident grav a avut loc în noaptea de joi spre vineri în localitatea Viștea de Jos din județul Brașov, pe Drumul Național 1. O mașină a intrat într-o casă, iar în urma impactului un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 20.03.2020, 08:52

Accident grav la Viștea de Jos, în Brașov, un tânăr de 21 de ani a murit
Accident mortal pe raza localității Viștea de Jos, 20 martie 2020 - ISU

Un accident grav a avut loc în noaptea de joi spre vineri în localitatea Viștea de Jos din județul Brașov, pe Drumul Național 1. O mașină a intrat într-o casă, iar în urma impactului un tânăr de 21 de ani și-a pierdut viața. Alte două persoane au ajuns în stare critică la spital.

Accidentul s-a produs în jurul orei 01:00. Din motive necunoscute, șoferul aflat la volanul mașinii a pierdut controlul asupra direcției și a intrat într-un imobil, trei persoane rămânând încarcerate.

La fața locului s-au deplasat imediat două echipaje de descarcerare, două echipaje SMURD, două ambulanțe SAJ și o autospecială cu apă și spumă.

Din nefericire, un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit la scurt timp. Acesta a fost resuscitat de către medici, înă nu a raspuns manevrelor și a fost declarat decedat.

Celelalte două persoane, un tânăr de 23 ani și o tânără de 26 ani, erau inconștiente, li s-a acordat asistența medicală necesară la fața locului iar ulterior au fost transportate iîn stare gravă, fără a-și recăpăta conștiența, la Spitalul Județean Sibiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Accident grav la Viștea de Jos, în Brașov, un tânăr de 21 de ani a murit