Antena Meniu Search
x

Tânărul mort la Iaşi, după ce a zburat cu BMW-ul de pe şosea, trecuse de radar cu 155 km/h (Video)

Madalin, tânărul de 21 de ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Ruginoasa, după ce a zburat cu BMW-ul de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp, fusese înregistrat de radar, cu doar câteva momente înainte de accident, cu 155 de kilometri la oră.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 23.08.2019, 14:30

Tânărul care a murit în accidentul de la Ruginoasa fusese prins de radar cu 155 km/h - Observator.tv

Madalin, tânărul de 21 de ani care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Ruginoasa, după ce a zburat cu BMW-ul de pe şosea şi s-a răsturnat pe câmp, fusese înregistrat de radar, cu doar câteva momente înainte de accident, cu 155 de kilometri la oră.

Poliţiştii au încercat să-l oprească, pornind în urmărire cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, însă l-ar fi pierdut pe şoferul BMW-ului, din cauza vitezei superioare a maşinii acestuia.

Tânărul mort la Iaşi, după ce a zburat cu BMW-ul de pe şosea, trecuse de radar cu 155 km/h

Un tânăr de 21 de ani, care se afla la volanul unui BMW, a murit în accidentul de la Ruginoasa, după ce maşina care gonea cu o viteză fantastică a ieşit de pe şosea şi s-a răsurnat de mai multe ori pe câmp. Alături de el, se afla şi o pasageră de 15 ani, care a fost rănită grav. Tânărul conducea un autoturism marca BMW, cu volanul pe partea dreaptă.

Pe acelaşi subiect

Detalii neştiute au apărut despre accident şi se pare că şoferul fusese înregistrat de radarul Poliţiei cu 155 de kilometri la oră. Poliţiştii ar fi pornit după el, dar nu au reuşit să-l oprească, scrie bzi.ro.

La un moment dat, din cauza vitezei, tânărul a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta şi s-a răsturnat de mai multe ori pe câmp. Şoferul nu ar fi purtat nici centura de siguranţă şi a fost proiectat prin parbrizul maşinii, decedând pe loc. O tânără de 15 ani, pasageră, a rămas încarcerată în ce mai rămăsese din BMW şi a fost transportată de urgenţă la spital.

"In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa. Cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a precizat Ioana Bilea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Tânărul mort la Iaşi, după ce a zburat cu BMW-ul de pe şosea, trecuse de radar cu 155 km/h (Video)