Antena Meniu Search
x

Un polițist băut a distrus un BMW într-un stâlp, în Satu Mare. Un coleg în civil l-a luat de la locul accidentului

Un polțist în vârstă de 30 de ani din Satu Mare a spulberat o mașină BMW într-un stâlp, băut fiind, și a fost luat de un coleg în civil de la locul accidentului.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 02.09.2020, 22:39

sursa: presasm.ro Vezi și
  • Un polițist băut și-a distrus BMW-ul în județul Satu Mare
  • Imediat după accident, un coleg în civil l-a luat de la locul impactului

Agentul de poliție de la postul din localitatea Socond a scăpat controlul volanului și s-a izbit cu mașina direct într-un stâlp, în jurul orei 18:00, într-o intersecție din orașul Ardud. Autoturismul a fost practic distrus în partea frontală, în urma impactului violent.

Bizar este faptul că, imediat după accident, la fața locului a ajuns un alt polițist, în civil, care l-a luat pe bărbat și l-a dus de la locul accidentului, scrie PresaSM.

"Poliția a fost sesizată despre acest incident petrecut la Ardud. În fapt, un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,14 mg/l", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Satu Mare, la solicitarea sursei citate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Un polițist băut a distrus un BMW într-un stâlp, în Satu Mare. Un coleg în civil l-a luat de la locul accidentului