Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident produs pe fondul consumului de alcool: un barbat din Botosani a avariat doua masini

Dupa catava pahare de alcool, s-a simtit in stare sa se urce la volan. Dupa cativa metri insa, privirea l-a tradat si a ajuns intr-o alta masina.

de Redactia Observator

la 22.03.2013 , 12:00

Este isprava unui barbat din Botosani, cu care politistii au purtat negocieri indelungate azi noapte, pentru a-l convinge sa sufle in etilotest. Dar i-au cerut prea mult!

Desi avea vizibile probleme de echilibru, soferul a incercat sa-i pacaleasca pe politisti, insa nu a reusit. Agentii de la rutiera l-au pus sa sufle dupa ce a facut praf doua masini: pe a lui si inca una care stationa pe marginea drumului.

“Probabil sub influenta bauturilor alcoolice, nu a pastrat o distanta regulamentara”, a declarat Gabriel Turculet, Politia Rutiera Botosani.

Vezi și

Soferul turmentat nici macar n-a calcat frana. Din fericire, niciun sofer n-a patit nimic. Dar cel care a provocat accidentul tot a ajuns la spital, pentru stabilirea alcoolemiei.

Barbatul a sustinut in fata politistilor ca nu a consumat bauturi alcoolice, insa medicii i-au gasit suficient alcool in sange pentru un dosar penal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Accident produs pe fondul consumului de alcool: un barbat din Botosani a avariat doua masini