Antena Meniu Search
x

Accident rutier grav în judeţul Cluj

O femeie de 31 de ani, care fusese luată la ocazie, şi-a pierdut viaţa iar şoferul autoutilitarei în care se afla a ajuns în stare foarte gravă la spital.

Vezi și

 O femeie de 31 de ani, care fusese luată la ocazie, şi-a pierdut viaţa iar şoferul autoutilitarei în care se afla a ajuns în stare foarte gravă la spital.  Un autocar cu muncitori i-a lovit violent, i-a aruncat într-un şanţ şi s-a oprit peste ei.

Pompierii au ajuns imediat la locul accidentului şi au început să taie uşile maşinii pentru a scoate cele două victime. Doar şoferul autoutilitarei a fost scos în viaţă. Medicii de la ambulanţă l-au dus imediat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Cluj Napoca. Pasagera lui, pe care o luase la ocazie, s-a stins pe loc.

Pe margine, pasagerii autocarului au rămas împietriţi. Oamenii se întorceau acasă după o zi de muncă. Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă. Criminaliştii au luat probe de la locul accidentului, au făcut măsurători, iar acum trebuie să vadă din cauza cui s-a produs accidentul. Trupul femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier grav în judeţul Cluj