Antena Meniu Search
x

Accident tragic! A sfârşit în maşina pe care şi-o cumpărase ieri

Cu permisul obţinut de curând şi o maşina nouă, un tânăr de 19 ani a sfârşit tragic pe o şosea, la ieşirea din Târgu Neamţ.

Vezi și

Se grăbea să ajungă acasă alături de trei prieteni, după ce au petrecut întreaga noapte într-un club.  Într-un moment de neatenţie, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a înfipt în parapetul de la marginea şoselei şi a fost străpuns de o bară lungă de metal.

De şase luni avea permis de conducere. De şase luni aşteptase să aibă propria maşină, iar ieri de dimineaţă a reuşit să o cumpere. Azi-noapte şi-a condus prietenii la club. A fost ultima lui bucurie.

La întoarcerea spre casă, şoferul de 19 ani a condus cu viteză. Într-o clipă de neatenţie, maşina lui a intrat în derapaj şi a fost oprită violent de o bucată de metal, desprinsă din parapetul de la marginea drumului.

Unul dintre pasageri a rămas şocat după ce şi-a văzut prietenul plin de sânge.

Mai mulţi medici au ajuns la faţa locului, unde câţiva pompieri se chinuiau să-l scoată pe tânărul blocat la volan. Şi unul dintre pasageri avea nevoie de îngrijiri, după ce suferise câteva răni uşoare.

Două ambulanţe au plecat în grabă cu victimele către spital. Din păcate, şoferul n-a mai avut nicio şansă să fie resuscitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Accident tragic! A sfârşit în maşina pe care şi-o cumpărase ieri