Antena Meniu Search
x

Accident rutier grav pe Autostrada Soarelui!

Un copil de aproximativ cinci ani si parintii lui si-au pierdut viata, dupa ce masina in care se aflau s-a izbit violent de un tir oprit pe banda de refugiu

Vezi și

Autoturismul a derapat in momentul in care a lovit o bucata de cauciuc, provenita de la o explozie la una dintre rotile mastodontului. Alti doi copii, cu varste cuprinse intre patru si sase ani, aflati pe bancheta din spate a autoturismului, au ajuns in stare grava la Spitalul de Urgenta Floreasca.

Medicii au dus o lupta contracronometru ca sa salveze viata micutului. Era in stop cardiorespirator cand au ajuns la interventie si au inceput manevrele de resuscitare. Dupa cateva minute, copilul s-a stins in mainile lor.

Tatal micutului a murit pe loc, iar mama, aflata pe scaunul din dreapta, s-a stins la putin timp dupa ce o ambulanta a transportat-o la Spitalul Pantelimon din Capitala. Un echipaj SMURD i-a dus pe ceilalti doi copii la Spitalul Floreasca. Medicii sunt rezervati cu privire la sansele lor de supravietuire.

“In urma impactului toti cei cinci au fost incarcerati, i-am scos cu ajutorul colegilor de la ISU Calarasi. Din accident au rezultat cinci victime, decedate, doi pana acum, asa ne-au anuntat. Provin din acelasi auto de Valcea, care circula pe directia spre Constanta”, a declarat Ionut Dumbrava, BPR Bucuresti. Familia venea din Valcea si se indrepta spre mare. La kilometrul 36 pe Autostada Soarelului, masina a derapat pe o bucata de cauciuc lasata in urma de explozia la una dintre rotile TIR-ului.

“Presupun ca tirul a facut explozie. Avea viteza”, a declarat un martor. Si masina barbatului a derapat pe bucatile de cauciuc, dar el a reusit sa o aduca in siguranta pe banda de urgenta. Acolo se afla si mastodontul. “Mai e implicat un auto, dar el nu are decat pagube materiale. Ansamblul era parcat si semnalizat”, a mai spus Ionut Dumbrava.

Soferul tirului a fost condus la Institutul de Medicina Legala pentru recoltarea probelor biologice. Cei doi micuti au ramas internati in spital, sub atenta supraveghere a medicilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier grav pe Autostrada Soarelui!