Antena Meniu Search
x

Accident rutier grav, pe un drum din judeţul Cluj

Trei tineri au ajuns în stare gravă la spital, după ce şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a înfipt cu maşina într-un cap de pod

Vezi și

Alţi doi pasageri de pe bancheta din spate, o fată şi un băiat, au scăpat doar cu câteva răni uşoare şi au fugit imediat de la faţa locului. Un şofer aflat în trafic a văzut totul şi s-a oprit să ajute victimele rămase încarcerate. Tot el a sunat şi la 112.

Tânărul acuza dureri groaznice, aşa că medicii i-au administrat un calmat chiar în timp ce pompierii încercau să-l scoată din autoturism.

Alţi medici şi pompieri s-au grăbit să acorde primul-ajutor unui alt tânăr, prieten cu şoferul, care a fost aruncat pe câmp în urma impactului violent. El şi sora lui, aflată pe bancheta din spate, au fost urcaţi de urgenţă în ambulanţe.

Cei trei tineri mai aveau câteva sute de metri până să ajungă acasă. Şoferul a vrut să le arate prietenilor puterea maşinii lui, dar lipsa de experienţă la volan l-a aruncat direct într-un cap de pod. Doi dintre pasageri, o fată şi un băiat, au scăpat doar cu răni superficiale şi au fugit de la locul accidentului.

Şoferul şi pasagerul de pe scaunul din dreapta au fost trimişi, în cursul nopţii, la Spitalul Judeţean din Cluj. Cealaltă tânără, găsită rănită la locul accidentului, a rămas internată la Spitalul Municipal din Dej. Poliţiştii au deschis acum o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat totul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier grav, pe un drum din judeţul Cluj