Antena Meniu Search
x

Accident rutier neobișnuit pe un drum din România. O blindată a armatei române s-a dezmembrat pe drum !

Un TABC al armatei a fost avariat după ce a căzut de pe platforma cu care era transportat. Şoferul trailerului de la armată a tras brusc de volan pentru a evita impactul cu un TIR.

Un TABC al armatei a fost avariat după ce a căzut de pe platforma cu care era transportat. Şoferul trailerului de la armată a tras brusc de volan pentru a evita impactul cu un TIR.

Evenimentul s-a produs pe DN2B, la 7 kilometri distanță de municipiul Buzău. Camionul militar se deplasa dinspre Ploiești spre Focșani, iar în momentul în care era depășit de un TIR a ieșit cu toate roțile din dreapta în afara părții carosabile. Transportorul blindat s-a desprins din ancore și a căzut de pe platforma autotrailerului. Din fericire, vehiculul militar greu de zece tone s-a răsturnat spre câmp și nu către șosea, la acea oră traficul fiind intens.

Șoferul autotrailerului de armată a încercat să evite impactul cu un TIR al cărui șofer efectuase o depășire imprudentă.

”Autotrailerul se deplasa de la Târgoviște spre Focșani, însă din cauza unui șofer de TIR care a depășit în scurt, șoferul nostru a fost nevoit să tragă brusc de volan ca să evite coliziunea”, a declarat lt.col. Vali Roman, ofițer de presă Batalionul Infanterie Mecanizată Focșani.

În urma căderii de pe platformă, o roată a transportorului care tocmai fusese reparată la Târgoviște s-a desprins.

Șoferii aflați miercuri seară în trafic pe DN 2B au rămas uimiți când au văzut monstrul de metal eșuat în afara părții carosabile. ”Am mai văzut TAB-uri, dar nu în starea asta”, ne-a declarat unul dintre șoferii curioși.

Evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime. Traficul auto pe drumul național care leagă Buzăul de Ploiești a fost întrerupt de echipaje de poliție militară, pentru a permite unei macarale să repună vehiculul blindat pe platformă.

Comandamentul batalionului din Focșani va efectua o anchetă internă pentru stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.

sursa: stiridebuzau.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Accident rutier neobișnuit pe un drum din România. O blindată a armatei române s-a dezmembrat pe drum !