Antena Meniu Search
x

O tânără de 24 de ani a murit, iar mama ei e în comă după accidentul de pe Șoseaua Sisești, din Capitală. Un șofer băut a provocat tragedia (Video)

O tânără de 24 de ani a murit, iar mama ei e în comă în urma accidentului care a avut loc, duminică seară, pe Șoseaua Sisești din Capitală.

O tânără de 24 de ani a murit, iar mama ei e în comă în urma accidentului care a avut loc, duminică seară, pe Șoseaua Sisești din Capitală.

Potrivit Poliției, în jurul orei 21.00, un conducătorul auto, în vârstă de 46 de ani, care se deplasa pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești dinspre strada Gheorghe Ștefan către strada Ion Ionescu de la Brad, când a ajuns la intersecția cu strada Ostașilor nu ar fi respectat distanța regulamentară între autovehicule și a lovit în partea din spate un autoturism care staționa la culoarea roșie a semaforului.

În urma impactului violent, autoturismul în care se aflau două femei, mamă și fiică, a fost proiectat în cel din fața lui, care, de asemenea, staționa la culoarea roșie a semaforului.

Pe acelaşi subiect

Trei persoane au fost transportate la spital în stare gravă.

Tânăra de 24 de ani care se afla în prima mașină lovită a murit la spital, iar mama ei este în comă.

Accident grav pe soseaua Sisesti din Capitala

Potrivit Poliției, conducătorul autoturismului care a provocat accidentul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o alcoolemie de 0.78 mg/l alcool pur in aerul expirat. Bărbatului de 46 de ani i-au fost recoltate 2 probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

"Cercetările se efectuează în continuare pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă si conducere sub influența băuturilor alcoolice", se arată într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » O tânără de 24 de ani a murit, iar mama ei e în comă după accidentul de pe Șoseaua Sisești, din Capitală. Un șofer băut a provocat tragedia (Video)