Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident spectaculos in Targu Mures

Trei secunde au facut diferenta dintre viata si moarte, pentru un barbat din Targu Mures. O masina scapata de sub control a distrus peretele unei case prin fata caruia omul abia trecuse.

de Redactia Observator

la 22.06.2013 , 09:23

La randul sau, soferul masinii spune ca a fost nevoit sa intre in perete, ca sa poata sa opreasca masina. Totul a fost surprins de o camere de supraveghere.

Fara sa-si dea seama cat de important este fiecare pas pe care il face, barbatul mergea pe trotuar cu o sacosa in mana. O frana zgomotoasa i-a atras, insa, atentia.

In spatele sau, o masina scapata de sub control a derapat cativa metri pe sosea, a ajuns pe trotuar si a pus la pamant peretele unei cladiri. Speriat, barbatul a avut puterea sa se opreasca din loc si sa vada daca este cineva ranit.

Vezi și

Impactul a distrus partea din fata a masinii, dar si o magazie plina de bunuri pe care soferul a folosit-o ca sa opreasca.

Cativa martori au chemat o ambulanta in ajutorul barbatului de 91 de ani, care a iesit pe picioarele lui din masina, usor ranit.

O femeie, pasager pe scaunul din dreapta, le-a explicat politistilor ca ceva nu a mai functionat la masina cu cateva secunde inainte de producerea accidentului.

Barbatul este supus unor investigatii medicale amanuntite, iar medicii vor stabili daca starea lui de sanatate putea sa duca la producerea accidentului. Intre timp, politistii au cerut si o expertiza tehnica a masinii. Indiferent de rezultate, barbatul va fi nevoit sa plateasca pentru pagubele produse.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Accident spectaculos in Targu Mures