Antena Meniu Search
x

Video Accident spectaculos la ieşirea din Alexandria: Trei maşini au fost implicate, şapte persoane au fost rănite, printre care şi o femeie însărcinată

Accident grav la ieşirea din oraşul Alexandria, judeţul Teleorman. Trei maşini au fost implicate, iar în urma impactului şapte persoane au fost rănite. Printre acestea se afla şi o femeie însărcinată.

de Monica Palade

la 17.04.2021, 14:53

Vezi și

Traficul pe șoseaua spre București s-a desfășurat pe un singur fir. Potrivit ISU Teleorman, accidentul s-a produs pe Drumul European 70, la kilometrul 82, la ieșirea din orașul Alexandria spre București.

La fața locului au intervinit pompierii Detașamentului Alexandria cu o mașină de stingere, o autospecială de descarcerare și o autospecială de transport personal și victime multiple, dar și trei echipaje medicale din cadrul SAJ Teleorman.

Bucăţi împrăştiate peste tot

Patru dintre victime au fost preluate de SAJ, cu diferite traumatisme. Acestea au fost transportate la UPU Alexandria pentru îngrijiri de specialitate.

Pe acelaşi subiect

Bucăţi din maşinile implicate au fost împrăştiate peste tot. Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor PSI și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a vedea cum s-a produs accidentul şi cine se face vinovat.

Ştire realizată cu ajutorul infiormaţiilor furnizate de reporterul Observator Cristina Oprea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Accident spectaculos la ieşirea din Alexandria: Trei maşini au fost implicate, şapte persoane au fost rănite, printre care şi o femeie însărcinată