Video

Beat şi supărat că se certase cu iubita, fiul omului de afaceri Sever Mureşan a semănat teroare în Braşov

De Redactia Observator.
Publicat: 15.04.2021, 20:18.
Actualizat: 15.04.2021, 20:18

Cascadorie pe străzile din Braşov. Fiul omului de afaceri Sever Mureşan s-a urcat beat şi fără permis la volan, după o ceartă cu iubita, şi a lovit 12 maşini, la întâmplare.

Cursa nebunească s-a oprit abia după 300 de metri. Doar o minune a făcut ca în calea masini să nu se nimerească vreun trecător.

Beat şi fără permis la volan

"Opreşte-i motorul! Vai, ne-a făcut maşina praf! Praf mi-a făcut-o şi mie! Ajutaţi-ne!" Neputincioşi, mai mulţi şoferi au asistat la scenele în care maşinile le erau făcute praf. Tânărul care a provocat dezastru nu avea permis de conducere.

Martor: "O bufnitură, nu știu, a venit din partea aialaltă, am înțeles, nu știu, a mai lovit niște mașini, pe acolo. Și aici? Și aici, iar, uitați, aia roșie, care mai e pe acolo". "Cel care a facut tamponarea a mai lovit inca trei, acolo. Deci a lovit una si una pe alta, le-a impins". 12 maşini au stat în calea şoferului de 31 de ani, supărat după o ceartă cu iubita. Nu s-a oprit însă aici.

Claudiu Loghin, reporter Observator: "Totul s-a întâmplat chiar în acest loc. Bărbatul a dărâmat cu mașina garajul din spatele meu, a ieșit în stradă, a mai rulat aproximativ șapte metri, după care a fost scos cu forța, de la volan". Trei bărbaţi au reuşit să-l ia pe sus. Şoferul vinovat era recalcitrant şi nici după ce a sosit poliţia nu s-a liniştit.

Comisar de poliție Alina-Maria Ivan: "Conducatorul auto nu a putut fi testat din punct de vedere al prezentei alcoolului in aerul expirat, acesta fiind condus la o unitate medicala". Testele de sânge au scos la iveală faptul că șoferul avea o alcoolemie de 2,10 miligrame la litru. Polițiștii și procurorii așteaptă și rezultatele testelor care trebuie să stabilească dacă bărbatul era și sub influența stupefiantelor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.