Antena Meniu Search
x

Video TIR lovit de două trenuri în două minute, la trecerea peste calea ferată din Roşieşti, în Vaslui

Un TIR a fost lovit de două trenuri, la un interval de două minute, în localitatea Roşieşti din judeţul Vaslui. În mod miraculos, şoferul autotrenului a scăpat cu viaţă. O femeie, care se afla în primul tren, a fost rănită şi a primit îngrijiri medicale. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.04.2021, 11:12

TIR lovit de două trenuri în două minute, la trecerea peste calea ferată din Roşieşti, în Vaslui Vezi și

Două trenuri au spulberat un TIR, la o distanţă de doar două minute. S-a întâmplat în această dimineaţă, la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roșiești, din județul Vaslui. 

ISU Vaslui

Din primele informații, autotrenul a fost lovit de trenul Iași - Bârlad, apoi, după câteva minute, capul tractor a fost acroşat de o a doua garnitură, care circula pe ruta Galați – Cluj-Napoca.

Camionul transprta îngrăşământ chimic

Pe acelaşi subiect

TIR-ul transporta 27 tone de nitrocalcar, un îngrăşământ chimic nepericulos.

"Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o autospecială pentru descarcerare grea, două ambulanțe SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident produs la trecerea de nivel peste calea ferată din localitatea Roșiești. La fata locului a fost deplasată și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui. Din primele informații, autovehiculul de mare tonaj a fost lovit de două garnituri de tren", a transmis ISU Vaslui.

ISU Vaslui

În mod miraculos, în urma impactului, şoferul TIR-ului a scăpat nevătămat.

În schimb, o femeie care se afla în primul tren a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"O persoană de sex feminin a primit îngrijiri medicale în ambulanţa SAJ, pentru că acuza dureri în zona capului, provocate în urma impactului".

ISU Vaslui

Trecere peste calea ferată unde s-a produs accidentul avea nu are barieră, ci doar crucea Sf. Andrei.

CFR: Şoferul TIR-ului a traversat trecerea la nivel fără să se asigure

Reprezentanții CFR spun că șoferul TIR-ului a traversat trecerea la nivel fără să se asigure, fiind lovit de automotorul 6402 care circula pe una dintre liniile CF, iar în urma impactului acesta a ocupat și cealalta linie, pe care circula trenul 1831.

"Ambele locomotive au fost avariate, însă trenul 1831 și-a putut continua traseul, fiind garat în stația Crasna", a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

Echipaje de intervenție ale SRCF Iași și ale autorităților locale au intervenit la fața locului.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » TIR lovit de două trenuri în două minute, la trecerea peste calea ferată din Roşieşti, în Vaslui