Antena Meniu Search
x

ACESTEA sunt cele mai DEPRESIVE ZODII! Te numeri printre cei sensibili?

Este un lucru ştiut că astrele ne influenţează starea afectivă, însă astrologii au descoperit recent că, în funcţie de zodie, suntem predispuşi unor suferinţe psihice

 Este un lucru ştiut că astrele ne influenţează starea afectivă, însă astrologii au descoperit recent că, în funcţie de zodie, suntem predispuşi unor suferinţe psihice

Cea mai instabilă zodie din punct de vedere emoţional este RACUL:

„Starea lor este dată de faptul că nativii născuţi în această zodie simt adesea că nimeni nu îi iubeşte“, explică astrologul american Rick DiClemente.

De multe ori, Racii simt că nu pot lupta singuri cu greutăţile vieţii. Dacă nu reuşesc să înveţe că le pot gestiona singuri, ei riscă să se lupte multă vreme cu depresia.

CAPRICORN: Capricornul se luptă cu Racul pentru locul întâi în topul celor mai depresive zodii. „Nativii acestei zodii vor garanţii înainte de a-şi asuma riscuri în viaţă şi de a se mobiliza, iar lucrul acesta duce la apariţia stărilor depresive. Motto-ul Capricornilor este Asigură-te!. Din păcate, de multe ori nu poţi fi sigur încotro te duce viaţa, ea nu poate fi controlată“, mai explică astrologul Rick DiClemente.

SCORPION: Scorpionii se numără şi ei printre cele mai depresive zodii, iar asta pentru că trăirile lor emoţionale sunt foarte profunde, intense. „De foarte multe ori, tristeţea lor apare pe fondul unei relaţii de cuplu care şi-a pierdut din strălucirea de altădată. Atât Scorpionul, cât şi Balanţa se concentrează prea mult asupra relaţiei, dar aceasta este una dintre caracteristice lor“, susţine astrologul american.

PEŞTI: Puţine zodii suferă la fel de mult în tăcere precum nativii din Peşti, motiv pentru care şi ei se încadrează în cele mai depresive zodii. Ei nu vor să-şi arate suferinţa, pentru că nu-şi doresc ca oamenii din jur să se simtă prost din acest motiv. „De obicei, depresia Peştilor este urmarea faptului că nu luptă suficient pentru drepturile lor, simţind că este de datoria lor să se sacrifice. Ei trebuie să scape de această victimizare care este propria lor Operă“, spune astrologul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » ACESTEA sunt cele mai DEPRESIVE ZODII! Te numeri printre cei sensibili?