Antena Meniu Search
x

Drama unui fiu, la spitalul Judeţean Suceava: "Să nu mai fie o măcelărie!"

Acuzaţii extrem de grave la adresa Spitalului Judeţean Suceava. Un tânăr acuză unitatea că este, citez, "abator de oameni".

Vezi și

Acuzaţii extrem de grave la adresa Spitalului Judeţean Suceava. Un tânăr acuză unitatea că este, citez, "abator de oameni". Fiul povesteşte că, în loc de tratament adecvat, medicii i-au oferit mamei lui indiferenţă. Femeia nu ar fi fost corect diagnosticată şi a murit, o zi mai târziu, de peritonită. Reprezentanţii spitalului spun însă că pacienta era bolnavă de diabet şi că starea ei nu permitea nicio intervenţie chirurgicală. 

Vincent Tecuceanu a ajuns cu mama lui la spital săptămâna trecută. Femeia de 63 de ani era în agonie, dar lucidă, spune fiul: "Când am ajuns şa Urgenţe era în dureri foarte mari, cerea apă încontinuu, i se umflase burta foarte mult, i se întărise. Mi s-a comunicat că avea glicemie de 730, că ar avea un început de diabet, nu grav, că o vor stabiliza şi că trebuie să mai aştept. Mi-au spus că au făcut şi ecografie şi ar avea nişte reziduri prin intestinul gros, nu ar fi ceva grav, se pot elimina prin clismă la ATI."

Ecografia nu a arătat şi ceea ce i-a fost fatal pacientei. O peritonită. Fiul ei acuză medicii că în loc să o opereze, au tratat-o cu indiferenţă: "Nu mi-a spus nimeni nimic, nu m-a băga nimeni în seamă. Doctorul a venit cu c ârdul de fişe. L-am întrebat ce e de făcut, la care el a dat din umeri şi a spus: eu sunt doar de gardă. În aceeaşi zi, pe la nouă jumate mi s-a comunicat că a decedat."

"Dorinţa mea este ca aceşti doctori incompetenţi să lase locurile lor vacante unor doctori care merită acele posturi. Să nu mai fie acest spital o măcelărie. Mama mea a stat în spital o zi şi o noapte, puteau să o opreze de peritonită de cinci ori.", spune fiul femeii decedate.

De cealaltă parte, medicii susţin că şi-au făcut datoria. Conducerea spitalului a deschis o anchetă.

Mărturia tânărului, intitulată şocant, Spitalul Judeţean Suceava - abator de oameni, a stârnit un uriaş val de controverse şi în mediul online. Fiul pacientei va depune plângere la Poliţie şi la Colegiul Medicilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Drama unui fiu, la spitalul Judeţean Suceava: "Să nu mai fie o măcelărie!"