Antena Meniu Search
x

Patru persoane au ajuns la poliţie, în timpul Comitetului Executiv al PSD

Zi decisivă pentru Guvernul României. Astăzi a avut loc confruntarea dintre Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose.

Vezi și

Zi decisivă pentru Guvernul României. Astăzi a avut loc confruntarea dintre Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose, timp în care s-a decis şi cine va conduce Ministerul Apelor şi Pădurilor. Ioan Deneş este noul ministru. Între timp, în spatele uşilor închise, s-a discutat ore bune ce se va întâmpla cu actuala formulă de guvernare. Premierul a anunţat că îşi doreşte o restructurare a cabinetului. Însă, ideea nu este împărtăşită şi de Liviu Dragnea, care la şedinţa de astăzi a fost întâmpinat de protestatari. Nu au lipsit îmbrâncelile manifestanţilor cu jandarmii, în poarta din Kiseleff.

- Infractorule! La puşcărie, infractorule! Îmi era dor de tine!

- Ceea ce faceţi este un abuz. Haideţi, vă rugăm frumos! 

Aşa a început Comitetul Executiv Naţional, şedinţă în cadrul căreia social-democraţii s-au întâlnit să discute restructurarea Guvernului. Mai mulţi protestatari "Rezist" au strigat din stradă la şeful PSD, motiv pentru care jandarmii au intervenit. 

Pe acelaşi subiect

Un protestatar s-a urcat într-un copac, în timp ce Mălin Bot s-a prins de stâlpul unui semn de circulaţie. 

Pentru circul iscat în Kiseleff, patru persoane au fost duse la Poliție. În tot acest timp, şedinţa de la PSD se desfăşura în mare secret, iar pentru asta s-au luat măsuri de siguranţă. 

Confruntarea este decisivă pentru viitorul PSD. Mai ales că partidul pare că s-a rupt în două - odată cu anunţul făcut de premier.  

- Domnule premier, este nevoie de o restructurare la Guvern în acest moment? 

- Eu aşa am declarat şi îmi voi menţine punctul de vedere. 

În teorie, Comitetul Executiv Naţional - convocat astăzi de Liviu Dragnea - avea drept scop nominalizarea unui nou şef la Ministerul Apelor şi Pădurilor, după demisia Doinei Pană. Însă, surse din PSD spun că este momentul dezamorsării tensiunilor dintre şeful PSD, Liviu Dragnea şi premierul Mihai Tudose. La masa deciziilor, nu ar fi loc pentru amândoi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri politice » Patru persoane au ajuns la poliţie, în timpul Comitetului Executiv al PSD