Antena Meniu Search
x

Acuzaţii grave de malpraxis la Spitalul de Urgenţă din Iaşi. O tânără a murit în urma unei operaţii de apendicită

Acuzaţii grave vin către Spitalul de Urgenţă din Iaşi, după ce o tânără absolventă de Litere s-a stins în urma unei banale operaţii de apendicită. Părinţii îi acuză pe medici că nu au reuşit să-i pună un diagnostic clar.

Vezi și

 Familia nu poate înţelege cum de o tânără care avea toată viaţa înainte a murit. cu zile. În luna decembrie, fata a ajuns prima dată la spitalul judeţean Iaşi.

A fost începutul sfârşitului pentru Roxana. Medicii au operat-o de apendicită apoi au lăsat-o să plece acasă. Dar, pentru că se simţea tot mai rău, tânăra a ajuns înapoi la spital. Mai întâi, la Spitalul de Boli Infecţioase. Şi de-acolo - la Judeţean.

Au operat-o din nou. De data aceasta, din cauza unei infecţii care pusese stăpânire pe organism.

Pe fişa de deces scrie că tânăra a murit din cauza unei septicemii dar şi a altor complicaţii. Rezultatele finale ale necropsiei vor fi gata însă abia peste 45 de zile. Până atunci, părinţii tinerei vor să depună plângere la Colegiul Medicilor şi la Parchet.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Acuzaţii grave de malpraxis la Spitalul de Urgenţă din Iaşi. O tânără a murit în urma unei operaţii de apendicită