Antena Meniu Search
x

Adăpost pentru căței inundat în urma furtunilor, se caută voluntari pentru ajutor: "Este urgent nevoie de mâini harnice"

Adăpostul câinilor fără stăpân din Satu Mare a fost inundat din cauza ploilor torențiale. Asociația FREELIFE, care găzduiește sute de patrupede, a cerut ajutorul voluntarilor pe Facebook.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 03.07.2020, 20:02

Adăpost pentru căței inundat
Asociația FREELIFE a cerut ajutor pe pagina de Facebook - Asociația Freelifesm
  • A plouat torențial în Satu Mare, în ultimele 24 de ore
  • Un adăpost cu sute de căței, inundat de ape

Asociația FREELIFE a făcut un apel public la ajutor după ce ploile torențiale au inundat padocurile în care stau câinii.

Este nevoie de sprijinul voluntarilor pentru a curăța adăposturile, astfel încât cățeii să fie în siguranță.

"AJUTOOOOOR !!!! AJUTOOOR!!!! DIN NOU....S.O.S, Nu stim daca ghinionul ne urmărește....dupa accident (fara masina)....sau pufosilor nu le-au placut " piscinele șic" cumparate....ploaia azi ne-a surprins, desi avem 3 fose septice, ne-am inundat, este URGENT NEVOIE DE MÂINI HARNICE, maine este ZIUA VOLUNTARULUI, avem nevoie de MOBILIZARE ..MULTA MOBILIZARE sa curatam toate tarcurile, curatat santuri...vase...etc etc", au scris reprezentanții asociației pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De la înființarea Adăpostului în 2012 și până în prezent Asociația a reușit să dea spre adopție 380 de câini, să sterilizeze peste 700 și îngrijește în prezent peste 500 de câini.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Adăpost pentru căței inundat în urma furtunilor, se caută voluntari pentru ajutor: "Este urgent nevoie de mâini harnice"