Antena Meniu Search
x

Adevărul din spatele fotografiei cu pedofilul belgian

Bărbatul care a apărut într-o fotografie, alături de omul de afaceri belgian arestat în Mehedinţi pentru pedofilie, nu are nicio legătură cu acest caz.

Vezi și

Bărbatul care a apărut într-o fotografie, alături de omul de afaceri belgian arestat în Mehedinţi pentru pedofilie, nu are nicio legătură cu acest caz.

Este preşedintele unei asociaţii a motocicliştilor din Mehedinţi şi a fost fotografiat în compania belgianului la un eveniment ce avut loc la baza de agrement deţinută de omul de afaceri. Fotografia a fost difuzată la Observator, fără a-i proteja imaginea. De aproape patru ani, Asociaţia Moto Sapiens din Mehedinţi se implică în campanii umanitare.

Ademenea copiii la piscină. Îi dezbrăca şi îi fotografia. Sunt acuzaţiile sub care poliţiştii din Mehedinţi au săltat un om de afaceri din Belgia, proprietarul unei baze de agrement de la noi.

Bărbatul i-ar fi batjocorit pe cei mici chiar la ştrandul pe care îl construise în România. În laptopul său, poliţiştii au găsit şi înregistrările ororilor incriminatoare. Unele cu copii care nici şase ani nu aveau atunci când au fost abuzaţi!

Belgianul avea de ani buni afaceri în România. În comuna Baloteşti din Mehedinţi, administra baza de agrement. Fotografiile le ţinea în laptopul personal. Acolo le-au descoperit poliţiştii. Iar vecinii sunt şocaţi.

La fel şi iubita lui, o româncă alături de care belgianul trăia de 12 ani. Totuşi, oamenii spun că bărbatul era violent şi se certa adesea cu oamenii locului. Avea mulţi bani şi ar fi fost mână în mână cu autorităţile. Poliţiştii l-au reţinut pe belgian pentru 24 de ore. Iar judecătorii au emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Adevărul din spatele fotografiei cu pedofilul belgian