Antena Meniu Search
x

Adolescent de 15 ani căutat în râul Someş

Dani, un adolescent de 15 ani, e căutat în râul Someş. Prietenii l-au auzit strigând după ajutor, dar le-a fost teamă să se arunce în apă după el. Niciunul dintre ei nu ştia bine să înoate

Vezi și

Dani, un adolescent de 15 ani, e căutat în râul Someş. Prietenii l-au auzit strigând după ajutor, dar le-a fost teamă să se arunce în apă după el. Niciunul dintre ei nu ştia bine să înoate

Au plecat împreună la scăldat într-un lac din judeţul Bistriţa-Năsăud şi doar Dani s-a aventurat să traverseze Someşul. A acceptat provocarea unui prieten care a fugit imediat când a văzut că amicul său se îneacă. 

L-au auzit strigând, implorând ajutor. L-au văzut în vâltoarea Someşului. Dani a fost uşor sedus de moarte. A fost provocat de un prieten să se aventureze. Iar la vârsta lui - de 15 ani - nu a stat pe gânduri.

Ei au dat imediat alarma. S-ar fi aruncat în apele Someşului, dar s-au temut pentru viaţa lor.

Pe malul Someşului, mama i-a găsit şapca şi tricoul. Singurul ei băiat mergea la scăldat acolo în fiecare vară. Fără să fie un bun înotător, se răcorea în lacul de lângă o balastieră, peste Someş. Niciodată în apele adânci.

O singură barcă cu doi pompieri s-au îndreptat în zonă. Iar pe mal sunt câţiva voluntari care încearcă să-i coordoneze. Aseară, căutările s-au încheiat fără succes. Astăzi, cei de la ISU au mai găsit o barcă pentru căutări.

Deocamdată, poliţia nu face anchetă. Băiatul care l-a provocat pe Dani să intre în apa mare nu va răspunde, spun anchetatorii. Cei patru prieteni care au avut noroc şi au scăpat cu viaţă ar putea fi amendaţi pentru că s-au scăldat într-o zonă interzisă.

Pe pagina de facebook a lui Dani zeci de prieteni lasă mesaje emoţionante. Se roagă pentru o minune! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Adolescent de 15 ani căutat în râul Someş