Antena Meniu Search
x

Adolescentă ucisă de fostul iubit

Baia Sprie e un oraş în şoc. O tânără de nici 17 ani a fost găsită moartă, în centrul oraşului.Paula era elevă la Liceul de Arte, iar criminaliştii spun că a fost ucisă! Principalul suspect e fostul ei iubit

Vezi și

Baia Sprie e un oraş în şoc. O tânără de nici 17 ani a fost găsită moartă, în centrul oraşului.Paula era elevă la Liceul de Arte, iar criminaliştii spun că a fost ucisă! Principalul suspect e fostul ei iubit. 

Principalul suspect e fostul ei iubit. Un tânăr de aceiaşi vârstă cu ea. O cameră de supraveghere a înregistrat-o, aseară, în apropierea casei ei. Fata se întorcea liniştită acasă, după o ieşire la patinoar cu prietenele ei. Surse din anchetă spun că fostul iubit a urmărit-o şi a atacat-o mişeleşte.

Toată noaptea, părinţii şi poliţiştii au căutat-o. Ieri după-amiază, Paula a plecat cu prietenele la patinoar, în Baia Mare. Şi-a făcut şi un selfie. E ultima ei fotografie. Seara, s-a întors în oraşul ei, Baia Sprie.

La ora opt şi 26 de minute, o cameră de supraveghere o înregistra. Se plimba liniştită, la câteva străzi distanţă de casa ei. Erau, probabil, ultimele ei secunde de viaţă. La o sută de metri distanţă e locul unde a fost găsită moartă. În hainele ei s-au găsit bani şi telefonul mobil. Nu sunt urmele unui jaf, ci. ale unei crime, spun anchetatorii. Iar fostul iubit e principalul suspect.

O dragoste de adolescenţi care s-ar fi încheiat acum câteva săptămâni. Pe contul ei de socializare, Paula posta mesaje cu subînţeles.

Dar iubitul, un fotbalist de la o echipă locală, nu ar fi acceptat despărţirea, spun apropiaţii. Toată ziua, tânărul a stat la audieri. În faţa poliţiştilor a negat orice acuzaţie şi a spus că nu ar fi putut să-i facă rău. Nu există martori care să-l fi văzut seara trecută în zonă. Locul e retras, în spatele unei policlinici care, de sărbători, e închisă.

Pe pagina ei de socializare sunt zeci de mesaje de condoleanţe. În ultimul ei mesaj, Paula le ura prietenilor Crăciun Fericit!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Adolescentă ucisă de fostul iubit