Antena Meniu Search
x

"Adoptă un premiant", un proiect Fundația Mereu Aproape

Pasiunea pentru şcoală, sport sau artă există neştiută în mii de copii din această ţară! Sunt copii care îşi doresc să facă performanţă, dar - de multe ori - renunţă, din cauză că nu au cum şi nu au cu ce. "Adoptă un premiant" este un proiect prin care Fundaţia "Mereu Aproape" urmăreşte descoperirea şi sprijinirea unor astfel de copii.

Vezi și

Pasiunea pentru şcoală, sport sau artă există neştiută în mii de copii din această ţară! Sunt copii care îşi doresc să facă performanţă, dar - de multe ori - renunţă, din cauză că nu au cum şi nu au cu ce. "Adoptă un premiant" este un proiect prin care Fundaţia "Mereu Aproape" urmăreşte descoperirea şi sprijinirea unor astfel de copii. În ultimele două luni, fundaţia şi partenerul său - firma românească RURIS - au reuşit să facă vara mai frumoasă pentru 12 premianţi. 

Ana Maria este o elevă excelentă și adoră engleza, la fel ca sora ei. Și amândouă fetele au visat să poată învăța această limbă străină de la cei mai buni profesori.

Surorile Iscru sunt doi din cei 12 copii sprijiniți de firma românească RURIS în cadrul proiectului "Adoptă un premiant" al Fundație Mereu Aproape. Cele două fete și-au dorit să aibă bani pentru examenele de la British Council, să meargă la înot, să aibă un laptop și o imprimantă, dar și o bicicletă și role. Și le-au primit pe toate.

Anul acesta echipa RURIS a vrut să marcheze 25 de ani pe piața românească într-un fel care poate deveni model și pentru alte firme.

RURIS a ales să susțină copii care nu doar merg la școală ci fac și performanță, la clasă, în consursuri și competiții, au dorința de a-și depăși condiția și visează să se dezvolte în mai multe discipline.

Cei 12 copii beneficiari direcți ai proiectului „Adoptă un premiant" au între 9 și 16 ani și provin din familii cu resurse limitate, din București și din județele Botoșani, Brăila, Giurgiu, Ialomița, Olt, Sălaj, Tulcea, Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » "Adoptă un premiant", un proiect Fundația Mereu Aproape