Antena Meniu Search
x

Adrian Sobaru, reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-a condus maşina prin barierele Guvernului

Adrian Sobaru s-a oprit aproape de uşa Executivului, unde a fost înconjurat de gardieni, înainte să-şi încheie planul înfiorător. Sobaru avea hainele stropite cu benzină şi era gata să-şi dea foc, spun anchetatorii

Vezi și

Adrian Sobaru s-a oprit aproape de uşa Executivului, unde a fost înconjurat de gardieni, înainte să-şi încheie planul înfiorător. Sobaru avea hainele stropite cu benzină şi era gata să-şi dea foc, spun anchetatorii

Aproape de miezul nopţii, Adrian Sobaru încă dădea explicaţii pentru fapta lui, când avocatul său a ieşit pe uşa Secţiei 1 de poliţie.

Angajatul televiziunii române a fost reţinut, după ce, cu câteva ore înainte, trecea ca un glonţ prin intrarea principală a Palatului Victoria. Sobaru şi-a păstrat calmul şi speranţa că o să fie iertat. Audierile au fost continuate la Arestul Central al Poliţiei Capitalei.

În calea lui Adrian Sobaru nu a putut să stea nimeni. Jandarmii nu l-au putut opri. A intrat prin bariera Palatului Victoria după care a ajuns în curtea guvernului. Acolo a fost imobilizat de către cei care se aflau în preajmă.

„Vă place cum arată ţara asta ?" ar fi strigat angajatul televiziunii publice. Înconjurat de jandarmi şi ofiţeri SPP, Adrian Sobaru a fost dus la audieri. Martorii spun că era extrem de agitat, iar hainele lui şi interiorul maşinii miroseau puternic a benzină.

Apropiaţii spun că Sobaru nu ar fi dat semne că plănuia un protest extrem. Angajatul televiziunii publice ar avea însă probleme cu banii. Are aproape un an de când n-a mai plătit întreţinerea pentru locuinţa închiriată de la RAPPS.

Nu este prima dată când acesta şochează. În urmă cu patru ani, înainte de Crăciun, a sărit în gol de la balconul plenului Parlamentului.

Şi atunci şi acum situaţia financiară dificilă l-ar fi împins pe angajatul TVR la gestul extrem, spun apropiaţii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Adrian Sobaru, reţinut pentru 24 de ore, după ce şi-a condus maşina prin barierele Guvernului