Antena Meniu Search
x

Adriana Bahmuțeanu a pus poliţia pe urmele lui Silviu Prigoană

El o cheamă acasă, Bahmuţeanu îl trimite la psiholog. Războiul în cel mai divorţat cuplu din show-bizul românesc se aprinde

Vezi și

El o cheamă acasă, Bahmuţeanu îl trimite la psiholog. Războiul în cel mai divorţat cuplu din show-bizul românesc se aprinde

După ce a plecat pentru a şaptea oară din casa miliardarului, cu tot cu copii, Adriana a cerut ordin de protecţie şi restricţie împotriva celui care îi este încă soţ. Bahmuţeanu îl acuză pe Silviu Prigoană de violenţă conjugală şi agresiune faţă de cei doi fii minori.

Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu par hotărâţi să se despartă. Vedeta tv a depus cererea de divorţ şi a cerut un ordin de restricţie împotriva soţului ei. De peste 12 ani relaţia cuplului Bahmuţeanu-Prigoană e ca o călătorie pe montagnes russes. Despărţirea era aşteptată dar amânată de dragul celor doi copii, spune Adriana.

Vedeta Tv s-a simţit obligată să ceară divorţul când a aflat că fiul ei cel mare ar fi avut de suferit din cauza lui Silviu Prigoană. Omul de afaceri e convins însă că decizia nevestei e un scenariu bine pus la punct.

Aseară, Adriana şi-a anunţat prin SMS soţul că nu se mai întoarce acasă. Prigoană ştia că este plecată la patinoar, cu cei doi băieţi. Omul de afaceri n-are de gând să renunţe însă la luptă. A anunţat că face plângere împotriva celor care l-au pârât la Protecţia Copilului că şi-ar fi agresat băiatul.

Despărţirea de lla început de an este a şaptea separare anunţată oficial de Prigoană şi Bahmuţeanu. Până acum, cei doi au semnat actele de divorţ doar de patru ori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Adriana Bahmuțeanu a pus poliţia pe urmele lui Silviu Prigoană