Antena Meniu Search
x

Pe Aeroportul din Cluj, putem plăti parcarea fără să mai coborâm din maşină

Abia ce ne-am acomodat cu online-ul, în cele două luni ale stării de urgenţă şi ar fi păcat să ne întoarcem la clasicele cozi de la ghişee.

de Redactia Observator

la 19.05.2020, 17:14

Vezi și
  • Aplicaţia se poate descărca gratuit.
  • Plata se face prin card.

Pe Aeroportul din Cluj, a fost implementată o aplicaţie cu ajutorul căreia putem plăti parcarea sigur şi rapid, fără să mai coborâm din maşina. Măsura a fost luată pentru a scurta timpii de aşteptare, dar şi pentru a păstra distanţa socială.

Timpul petrecut în casă, pe perioada stării de urgenţă, ne-a făcut să fim mult mai deschişi la online. Cu un simplu click ne putem face cumpărăturile, trasferurile bancare sau. plăţile la parcare.

Mihai Lodoabă, cofondator yeParking: Avantajele pe care le-am adus în acest moment sunt faptul că nu mai este necesar să ne apropiem de alte elemente, putem plăti foarte uşor, direct de pe telefonul nostru, parcarea. Este foarte simplu, tot ce trebuie să facem este să scanăm acel tiket de intrare eliberat şi apoi plătim uşor cu cardul. Se întâmplă totul în câteva secunde.

Aplicaţia se poate descărca gratuit, apoi introducem datele cardului bancar şi gata! Plata se face mult mai rapid şi astfel sunt evitate cozile de la ghişee sau cele de la automatul de plată şi putem părăsi parcarea în doar câteva momente.

Iar pentru utilizarea acestei aplicaţii şoferii sunt răsplătiţi cu monede virutuale, cu ajutorul cărora vor avea reduceri la plata următoarelor parcări. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Pe Aeroportul din Cluj, putem plăti parcarea fără să mai coborâm din maşină