Antena Meniu Search
x

Aglomerație pe Aeroportul din Cluj. Românii din diaspora pleacă, după sărbători

Românii care au venit acasă cu avionul, pleacă la fel! Tot pe calea aerului. Aşa se face că şi în aeroporturi este aglomeraţie. La Cluj-Napoca, la ghişeele companiilor aeriene şi la porţile de îmbarcare este agitaţie mare.

de Redactia Observator

la 03.01.2020, 17:17

Vezi și

Românii care au venit acasă cu avionul, pleacă la fel! Tot pe calea aerului. Aşa se face că şi în aeroporturi este aglomeraţie. La Cluj-Napoca, la ghişeele companiilor aeriene şi la porţile de îmbarcare este agitaţie mare. Asta deşi oamenii au venit din timp, ca să nu aibă probleme cu zborurile. Cert este că toţi au bagajele pline de cadouri de la cei dragi, dar şi cu multe preparate tradiţionale.

Este un adevărat furnicar pe aeroporturile din ţară. Cel din Cluj-Napoca a devenit neîncăpător din cauza miile de călători. Majoritatea pasagerilor sunt cei care lucrează în străinătate şi trebuie să fie la serviciu.

Unii dintre românii stabiliţi de ani de zile peste graniţe şi-au adus pentru prima dată copiii în ţară de Crăciun şi Revelion, ca să simtă atmosfera de sărbătoare în casa bunicilor.

Despărţirile sunt cu atât mai grele când la aeroport te însoţesc chiar cei dragi.

Doar vineri pe Aeroportul din Cluj au fost programate 36 de curse aeriene, toate către ţări din vestul Europei.

Vârful aglomeraţieie a fost înregiistart în acesată dimineaţă când în mai puţin de o oră au fost îmbarcaţi peste 1.500 de pasageri.

Responsabilii de pe aeroporturi se aşteaptă la o creştere şi mai mare a fluxului de pasageri în acest weekend.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Aglomerație pe Aeroportul din Cluj. Românii din diaspora pleacă, după sărbători