Antena Meniu Search
x

Un bărbat care avea interdicţie să deţină câini de luptă creştea ilegal în curte zeci de animale extrem de periculoase

Proprietatea unui tânăr cunoscut pentru violenţă este apărată de zeci de câini de luptă.

Vezi și

Proprietatea unui tânăr cunoscut pentru violenţă este apărată de zeci de câini de luptă. Poliţiştii care au reuşit să intre în curtea din Brăila au aflat că animalele periculoase reprezintă şi o afacere. Ar fi crescute pentru vânzare. Acum, agenţii încearcă să afle dacă au fost antrenaţi şi pentru lupte ilegale. 

"Nu-mi spui tu mie ce să fac la mine aici! Băi, vezi-ţi de treaba ta, nu mai face anchetă de-asta tu! Oamenii se împacă între ei!" 46 de câini din rasele Pitbull, Boerboel, Bandog şi metişi au găsit poliţiştii acasă la tânărul de 29 de ani. Şi el şi tatăl lui sunt cunoscuţi pentru problemele cu legea. 

-Opa, Tică Valutistu stă aici?

-Mi-e nepot. Dar ăsta este băiatu, fecioru' lu Tică Valutistu.

Pe acelaşi subiect

Unchiul tânărului ne-a invitat chiar în curte. Câinii erau legaţi cu lanţuri de pomii din grădină şi fiecare avea cuşca lui, iar lângă erau 11 boxe. Proprietarul nu a putut prezenta niciun document pentru ei. Animalele fac parte din categoria câinilor periculoşi şi înregistrare lor la poliţie este obligatorie. 

Însă, stăpânul patrupezilor a fost cercetat pentru agresiune şi nu mai avea voie să deţină câini de luptă. Poliţiştii au primit zeci de reclamaţii de la vecini.

- Noaptea, ziua. Eu am copil mic, vreau să mai ies cu el la plimbare pe străzi pe-aici şi n-am unde. Mi-e frică să ies cu copilul, spune o vecină.

Care nu a scăpat de câini. O spune inspectorul Laura Dan,purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila: "Câinii au fost lăsaţi în custodia bărbatului până la finalizarea cercetărilor, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru comercializarea de câini periculoşi."

Până la o decizie în instanţă, tânărul a fost amendat cu 1.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat care avea interdicţie să deţină câini de luptă creştea ilegal în curte zeci de animale extrem de periculoase