Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fiica afaceristului ucis în Fălticeni a stat 2 zile cu cadavrul tatălui în casă, apoi a fugit într-un club

Detalii şocante în cazul morţii afaceristului din Fălticeni. Fiica lui, cunoscută cu probleme psihice, ar fi stat în casă lângă trupul neînsufleţit.

de Redactia Observator

la 12.11.2017 , 21:31

Detalii şocante ies la iveală în cazul morţii afaceristului din Fălticeni. Fiica lui, cunoscută cu probleme psihice, ar fi stat în casă lângă trupul neînsufleţit, timp de două zile, până când unchiul ei a făcut descoperirea macabră. Potrivit unor surse, valutistul era dezbrăcat.

Este filmul unei nopţi de groază. Fata de 17 ani, care are grave probleme psihice, a fugit de acasă atunci când unchiul ei a descoperit crima. Speriată, s-a ascuns în clubul pe care tatăl ei îl avea în oraş. 

Anchetatorii au reuşit cu greu să o liniştească. Ar fi sedat-o, apoi au dus-o direct la Spitalul de Psihiatrie Socola.

Vezi și

Criminaliştii bănuiesc că tot într-un moment de furie, tânăra şi-ar fi atacat părintele. 

Cristina Ciornei - procuror: "A exercitat acte de violenţă repetate, aplicând multiple lovituri tatălui ei, în vârstă de 59 de ani, în zone vitale atât la nivelul corpului, cât şi al capului."

Surse din interiorul anchetei spun că afaceristul a fost găsit dezbrăcat. Cu fiica lui, nu se poate comunica. Medicii îi vor face o expertiză psihiatrică şi vor încerca să afle ce s-a întâmplat între cei doi. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Fiica afaceristului ucis în Fălticeni a stat 2 zile cu cadavrul tatălui în casă, apoi a fugit într-un club